Årets The Game Awards kommer äga rum i Los Angeles, London och Tokyo

Årets The Game Awards kommer äga rum i Los Angeles, London och Tokyo

2020 rasar vidare, och den rådande pandemin har fortfarande inget slut i sikte. Därför har Geoff Keighley nu tagit till Twitter för att annonsera att det årligen återkommande speljippot The Game Awards kommer se lite annorlunda ut i år, och äga rum i tre olika städer torsdagen den 10 december.

Städerna i fråga är Los Angeles (den ordinarie värdstaden), London och Tokyo, ett upplägg som har inspirerats av Geoff Keighley-vännen Hideo Kojima och hans Death Stranding (recension), i syfte att “föra samman människor på global skala” (via våra internationella kollegor). The Game Awards hemsida har också uppdaterats med det nya datumet och värdstäderna, och en ny sajt är under utveckling, som vi kommer få ta del av “snart”.

Här är Geoff Keigleys tweet om The Game Awards 2020.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts