Among Us har nått 1,5 miljoner spelare – samtidigt!

Among Us har nått 1,5 miljoner spelare – samtidigt!

Redan 2018 släpptes Innersloths partymysterium Among Us via Steam, men det är först nyligen som spelet blivit populärt. Riktigt populärt, har det visat sig, då utvecklarna nu har tagit till Twitter för att berätta att man förra veckan hade 1,5 miljoner spelare – samtidigt! – vilket belastade servrarna en aning.

Among Us är också ett av de allra mest populära spelen på Twitch nu, då det i skruvande stund har strax över 100 000 tittare, endast slaget av League of Legends och den allsmäktiga “bara chatta”-kategorin. Among Us kretsar kring samarbete ombord på en rymdstation, där en spelare (med hemlig identitet) försöker döda alla andra innan de slutfört sina tilldelade uppgifter. Du kan kolla in vår arkiverade livestream här för ett smakprov!

Här är Innersloths tweet om den nya milstolpen för Among Us.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts