AMD visar en första glimt av Radeon RX 6000-serien

AMD visar en första glimt av Radeon RX 6000-serien

Tidigare den här månaden premiärvisade Nvidia den nya grafikkortsserien Geforce RTX 30, vars billigaste alternativ RTX 3070 överglänser det nuvarande värstingkortet RTX 2080 Ti, för en bråkdel av priset. Ärkerivalen AMD har dock inte suttit och rullat tummarna, och planerar egen avtäckning.

Den 28 oktober kommer AMD nämligen premiärvisa den nya Radeon RX 6000-serien (smeknamn “Big Navi”), men redan nu har man gett oss en första glimt av vad som komma skall, i form av bilden här ovan. Nu betecknar jag mig inte som någon hårdvaruexpert, men tre fläktar är onekligen fler än två, och om du vill studera kortet närmare kan du styra kosan till AMD:s “kreativa ö” i Fortnite (snark!) som du hittar via id-numret 8651-9841-1639.

Här är AMD:s tweet med den första bilden av Radeon RX 6000-serien.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts