Veckan som gått på PC Gamer (v. 32, 2020)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 32, 2020)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Horizon Zero Dawn

av Rikard Olsson

“Inget går upp mot att skjuta en jättekanon från en robotkrokodils rygg för att sedan plocka upp den själv och ge Schnappi en dos av sin egen medicin.”

Bild från Horizon Zero Dawn.

* * *

ARTIKLAR

Destiny 2-guide – vi lotsar er genom seriens story

av PCG-Redaktionen

“Detta har hänt: en snabbkurs i Destinys djupa lore och story, för dig som vill hoppa in i nya säsongen och ändå hänga med i svängarna.”

Bild från Destiny 2.

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts