Suicide Squad: Kill the Justice League släpps 2022, kolla in första trailern

Suicide Squad: Kill the Justice League släpps 2022, kolla in första trailern

Co-op är framtidens melodi för superhjältespel av Warner Bros; tidigare idag skrev vi om Gotham Knights, som man kan spela igenom tillsammans med en kompis. Även Suicide Squad: Kill the Justice League har avtäckts, som stöder upp till fyra deltagare, eller tre AI-kompanjoner om du spelar ensam.

Mer specifikt kan man spela som Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang och King Shark, och i den filmiska debuttrailern introduceras vi för det kapabla gänget, och en ondskefull version av Super-Man som kvartetten kommer försöka ta av daga, förmodligen tillsammans med en hel rad andra DC-hjältar som blivit onda (undertiteln är Kill the Justice League, liksom). För utvecklingen står Batman: Arkham-skaparna Rocksteady Studios, som den senaste veckan också figurerat i nyhetssvängen på grund av deras giftiga arbetsmiljö.

Suicide Squad: Kill the Justice League släpps någon gång under 2022. Här är debuttrailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts