Rogue Legacy 2 har lanserats i early access

Rogue Legacy 2 har lanserats i early access

I april presenterades Rogue Legacy 2, Cellar Door Games uppföljare till den stilbildande roguelite-plattformaren från 2013. I juni avslöjade man sedan att early access-premiären (via både Steam och Epic Games Store) hade spikats till den 23 juli, men den försenades till den 18 augusti kort därpå.

Den 18 augusti var igår, vilket innebär att spelet är ute nu. Och hittills är mottagandet fint bland Steam-användarna, då titeln har skramlat ihop ett “väldigt positivt” mottagande baserat på 257 recensioner. Rogue Legacy 2 har även en tioprocentig rabatt (via bägge butikerna) fram till nästa veckas tisdag, den 25 augusti, vilket betyder att du just nu kan han inhandla spelet för 15 euro och 11 cent, istället för 16 euro och 79 cent.

Här är early access-trailern för Rogue Legacy 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts