Private Division kommer ge ut spel av Ori-, Armello- och Olliolli-skaparna

Private Division kommer ge ut spel av Ori-, Armello- och Olliolli-skaparna

Private Division må inte vara ett särskilt känt namn, men sedan grundandet i slutet av 2017 har den Take-Two-finansierade indieförläggaren gett oss titlar som Obsidian Entertainments hyllade The Outer Worlds, så väl som misslyckade Ancestors: The Humankind Odyssey och mediokra Disintegration.

Nu har Private Division, som även har Kerbal Space Program 2 på agendan (försenades till 2021 i våras), annonserat tre nya samarbeten med tre högt ansedda indiestudior. I tur och ordning rör det sig om Moon Studios, som tidigare i år gav oss det utmärkta Ori and the Will of the Wisps, samt League of Geeks (turodningsbaserade strategispelet Armello) och Roll 7 (skateboardspelet Olliolli med uppföljare).

Moon Studios kommer utveckla ett nytt “indragande actionrollspel”, medan League of Geeks kommer ge oss ett “nytt, ambitiöst spel, baserat på ett nytt varumärke”. Roll 7, å andra sidan, kommer köra vidare med ett “nytt, grymt flow state-spel”, vilket är pr-språk för “raffinerat gameplay, och simpel men svårbemästrad spelmekanik”.

Alla tre titlar är under utveckling nu, och den första av dem kommer lanseras under räkenskapsåret 2022.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts