Överraskning! No Man’s Sky-studions The Last Campfire lanseras ikväll

Överraskning! No Man’s Sky-studions The Last Campfire lanseras ikväll

I mars annonserades The Last Campfire, det nya pusselfokuserade äventyret av Hello Games, studion som tidigare gett oss det hett omdiskuterade No Man’s Sky. Och nu har våra internationella kollegor rapporterat att The Last Campfire lanseras redan ikväll via Epic Games Store. Vilken överraskning!

I The Last Campfire åtföljs spelaren av en berättarröst, som ledsagar huvudrollen Ember genom spelets charmerande men mörka fantasymiljöer. Filmerna Tha Dark Crystal och Labyrinth nämns som de främsta inspirationskällorna, och Hello Games uttalade mål är att se till att varje pussel känns unikt, istället för att eskalera svårighetsgraden med alltmer utmanande men likartade övningar, som i många andra spel.

Här är en splitterny gameplay-trailer för The Last Campfire.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts