Nya K/DA-videon innehåller förvånansvärt lite K/DA

Nya K/DA-videon innehåller förvånansvärt lite K/DA

Förra veckan gjordes vi varse om att League of Legends-bandet K/DA planerade släppa en ny musikvideo. Premiären inträffade igår kväll, och i skrivande stund har The Baddest redan samlat ihop nästan 6 miljoner visningar via Youtube, men om du frågar mig lämnar videon en del i övrigt att önska.

Klippet i fråga beskrivs nämligen som en “officiell låttext-video”, vilket ger förhoppningar om en rejäl, animerad musikvideo för The Baddest i framtiden, men det återstår att se. Låten i sig är dock väldigt välproducerad och lyssningsvänlig, precis som fallet var med POP/STARS under 2018, och via Twitter utlovas vi också en “full EP” inom kort, så vi kommer garanterat få höra mycket mer av flickorna i K/DA under de närmaste månaderna.

Här är K/DA:s senaste låttext-video The Baddest.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts