Medeltida multiplayer-slashern Chivalry 2 dröjer till 2021

Medeltida multiplayer-slashern Chivalry 2 dröjer till 2021

2012 släpptes Chivalry: Medieval Warfare, en medeltida mulitplayer-slasher som spelas ur ett förstapersonsperspektiv, via Steam. För närvarande har spelet ett “väldigt positivt” omdöme, både totalt sett och under den senaste tiden, så det säger sig självt att uppföljaren är efterlängtad.

Nu har dock utvecklarna Torn Banner Studios tagit till hemsidan för att meddela att Chivalry 2 (som kommer lanseras exklusivt via Epic Games Store) inte släpps i år som beräknat, utan dröjer till 2021. Anledningen stavas givetvis till distansarbete, men som ett resultat av de nya planerna kommer Chivalry 2 faktiskt få “fler kartor och funktioner vid lanseringen”, även om de utlovade hästarna fortfarande anländer först efter release.

För tillfället är Chivalry 2 inne på dess sjätte omgång av stängda alfatester, men det tidigare utlovade betatestet kommer fortfarande äga rum, om än senare än beräknat. Mer information väntar “snart”.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts