Io Interactive skrotar multiplayer i Hitman 3, stänger ner servrar i Hitman 2

Io Interactive skrotar multiplayer i Hitman 3, stänger ner servrar i Hitman 2

Tidigare i sommar presenterades Hitman 3 för omvärlden, det nya mördarspelet av danska Io Interactive, som kommer avsluta World of Assassinations-trilogin när det släpps i januari nästa år. Och nu har de goda danskarna gläntat mer på dörren till titeln, genom att presentera spellägena i ett nytt blogginlägg.

Kampanjen är tillbaka (bjuder på en “dramatisk avslutning” och 47:ans “viktigaste kontrakt under hela karriären”) tillsammans med klassiska elusive targets (mål som bara är tillgängliga en viss tid, och som du får en chans att att ta av daga), även om Io Interarctive kommer genomföra “vissa förändringar av elusive target-formeln”.

Escalations (kontrakt med flera olika stadier) är också tillbaka, tillsammans med contracts mode (spelarskapade kontrakt) samt sniper assassin, krypskyttekontrakt, som denna gång dock enbart bjuder på solospelande. Tyvärr skrotar man också det tävlingsinriktade multiplayerläget ghost mode (och så kommer man stänga ner servrarna för detsamma i Hitman 2 den 31 augusti) så uppenbarligen vill Hitman-spelare främst leka på egen hand.

Här är annonseringstrailern för Hitman 3 från tidigare i sommar.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts