Inspelningen av den andra The Witcher-säsongen har återupptagits

Inspelningen av den andra The Witcher-säsongen har återupptagits

I mars pausades arbetet med den andra säsongen av Netflix framgångsrika fantasyserie The Witcher. Uppehållet visade sig bli väldigt långt, men i början av augusti postade regissören Stephen D Surjik ett foto via Twitter, för att visa att produktionen äntligen har börjat rulla igång igen.

Nu har Geralt-skådespelaren Henry Cavill följt upp med ett några dagar gammalt foto på Instagram, där han återvänder till sminkstolen. Han tillägger att “alla är covidfria och bubblade”, och att produktionsteamet testas två gånger i veckan för att säkerställa allas säkerhet. När den den andra säsongen av The Witcher kommer ha premiär vet vi inte i skrivande stund, men det skulle inte förvåna åtminstone mig om den dröjer till 2022.

Här är Geralt-skådespelaren Henry Cavills sminkfoto.

Bild: Henry Cavill/Instagram

https://www.instagram.com/p/CEHjm2fhihN/?utm_source=ig_embed

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts