I väntan på säsong 2 – kolla in bakom-kulisserna-special för The Witcher!

I väntan på säsong 2 – kolla in bakom-kulisserna-special för The Witcher!

Bild: Katalin Vermes/Netflix

Alldeles nyligen återupptogs inspelningen av den andra säsongen av The Witcher. Premiären för den efterlängtade serien lär dock dröja till 2022 (personlig uppskattning), men om du känner dig alltför sugen på mer live-action-Geralt så har Netflix nu lagt upp en halvtimmeslång bakom-kulisserna-special!

Nedan ser du den officiella trailern för Making The Witcher, där vi utlovas inblickar i skapelseprocessen, och de intensiva träningspass som Henry Cavill och kompani var tvungna att genomgå för att förverkliga den första säsongens imponerande actionscener. Sedan tidigare vet vi också att den sexdelade prequel-serien The Witcher: Blood Origin är på gång, tillsammans med den animerade långfilmen The Witcher: Nightmare of the Wolf.

Här är trailern för bakom-kulisserna-specialen Making The Witcher.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts