Halo Infinite försenas till 2021

Halo Infinite försenas till 2021

Förseningarna har stått som spön i backen under 2020, men frågan är om inte denna är den mest betydande hittills; Halo Infinite var nämligen inte bara Microsofts största titel för spelhösten 2020, det var även tänkt att lanseras sida vida sida med Xbox Series X, för att kickstarta den nya konsolgenerationen.

Så det är lätt att ta 343 Industries på orden när de säger att det  var “ett svårt beslut” att skjuta upp Halo Infinite till 2021. Man anser att en senarelagd release är nödvändig för att “se till att teamet har tillräckligt med tid för att leverera en Halo-upplevelse som uppfyller vår vision”, vilket med lätthet kan tolkas som en reaktion på mottagandet av gameplay-premiären tidigare i sommar, som vissa fans ansåg vara grafiskt undermålig.

Här är tweeten om förseningen av Halo Infinite. Någon mer exakt uppskattning än “2021” ges inte.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts