GTA Online på pc kommer också få ta del av exklusivt “next gen”-innehåll

GTA Online på pc kommer också få ta del av exklusivt “next gen”-innehåll

Under gårdagen rapporterade vi att GTA 5 hittills i år har sålt mer än under motsvarande period i fjol, vårens gåvovecka till trots Sedan tidigare vet vi också att spelet kommer till de nya konsolerna, och nu har Rockstar bekräftat att GTA Online-spelare på pc:n tack och lov inte lämnas på efterkälken.

– För Grand Theft Auto Online-communityt kommer resan fortsätta på nästa generation, med flera nya uppdateringar, inklusive nytt innehåll exklusivt för de nya konsolerna och pc:n, sade Take-Two under ett kvartalsmöte med investerare (via våra internationella kollegor).

Tidigare i sommar utlovade Rockstar att den “den största uppdateringen någonsin för GTA Online, inklusive vår senaste variant av heists, på en helt ny plats” kommer släppas senare i år, och det vore inte helt otroligt om den skulle sammanfalla med de nya konsolerna, som sannolikt rullas ut någon gång i november som senast.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts