Gotham Knights är ett co-op-spel där Batman påstås vara död

Gotham Knights är ett co-op-spel där Batman påstås vara död

Efter en evighet av rykten har Batman: Arkham Origins-utvecklarna WB Games Montréal äntligen avslöjat nästa Batman-spel, eller snarare nästa spel utan Batman; i Gotham Knights är nämligen läderlappen (till synes) död, och det är upp till nästa generation av superhjältar att beskydda Gotham City.

Nedan ser du den första filmiska trailern för Gotham Knights, tillsammans med de allra första spelsekvenserna. Gotham Knights kan spelas i co-op (två spelare) och man kan välja mellan fyra olika hjältar, närmare bestämt Batgirl, Robin, Nightwing och Red Hood. Under gameplay-videons nästan åtta spelminuter får vi följa med Batgirl och Robin, medan de kämpar mot Mr. Freeze och hans enorma, iskalla väderapparat, som kylt ner Gotham City.

Gotham Knights släpps någon gång under 2021. Här är första trailern och spelsekvenserna.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts