Gåvoveckan på Epic Games Store till trots – GTA 5 sålde ännu bättre än i fjol

Gåvoveckan på Epic Games Store till trots – GTA 5 sålde ännu bättre än i fjol

I våras skänktes Rockstars eviga actionsandlåda Grand Theft Auto 5 bort gratis via Epic Games Store, vilket tog toppnoteringen för samtidiga användare (13 miljoner) farligt nära Steams mindre livliga perioder. Gåvoveckan till trots har ändå Grand Theft Auto 5, fanatiskt nog, sålt ännu bättre än i fjol.

– Under de sex veckorna efter Epic Store-kampanjen sålde Grand Theft Auto 5 fler exemplar än under motsvarande period i fjol, sade Take 2-vd:n Strauss Zelnick under ett kvartalsmöte för investerare.

Den veckolånga gåvoperioden tog också GTA Online till nya höjder sett till in-game-köp, och antalet nya spelare var det näst högsta under en och samma period sedan lanseringen 2012. Totalt har Grand Theft Auto 5 numera sålt nästan 135 miljoner exemplar, en ökning med närmare 20 miljoner sedan förra hösten. Otroligt imponerande!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts