Försäljningen av Forza Horizon 3 upphör den 27 september

Försäljningen av Forza Horizon 3 upphör den 27 september

2016 släpptes Playground Games utmärkta sandlåderacer Forza Horizon 3, och undertecknad delade ut betyget 82 procent, vissa tekniska problem till trots. De muntra tongångarna fortsatta med expansionerna Blizzard Mountain (recension) och Hot Wheels (recension), som breddade variationen.

Nu är dock sagan snart all för spelet, då vi via våra internationella kollegor har fått reda på att Forza Horizon 3 kommer sluta säljas efter torsdagen den 27 september. Det är ganska snart (om nästan exakt två veckor), men fram tills dess kan du inhandla Forza Horizon 3 Ultimate Edition (som är versionen du vill ha, då den inkluderar bägge expansionerna) för blott 244,70 kr via Microsoft Store. Exakt varför Forza Horizon 3 inte längre kommer säljas vet vi inte, men gissningsvis har det att göra med musik- och billicenser som löper ut.

Här är den gamla lanseringstrailern för Forza Horizon 3 från 2016.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts