Fall Guys har redan sålt 7 miljoner exemplar via Steam

Fall Guys har redan sålt 7 miljoner exemplar via Steam

Mediatonics och Devolver Digitals party royale-spel Fall Guys lanserades den 4 augusti via Steam. Titeln utsågs omedelbart till Devolver Digitals största lansering någonsin, och Mediatonic har hållit utvecklingstempot högt, med både uppdateringar och löften om en smygtitt på säsong 2 ikväll.

Nu har Devolver Digital uppdaterat oss om försäljningssiffrorna, och det är väldigt imponerande läsning; Fall Guys har redan nu, på mindre än en månad, sålt över 7 miljoner exemplar via Steam, och därtill är spelet också det mest nedladdade spelet någonsin för Playstation-tjänsten PS Plus, som ibland ger bort splitternya spel vid lanseringen (däribland Rocket League, som verkligen satte PS Plus på kartan när det lanserades under 2015).

Här är Devolver Digitals tweet om de fortsatta framgångarna för Fall Guys.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts