Call of Duty: Black Ops Cold War släpps den 13 november, kolla in första trailern

Call of Duty: Black Ops Cold War släpps den 13 november, kolla in första trailern

Under gårdagen rapporterade datagrävare att Call of Duty: Black Ops Cold War kommer bli en direkt uppföljare till Call of Duty: Black Ops, som äger rum under det tidiga 1980-talet, i lokaler som Östberlin, Vietnam och Turkiet. Och nu har vi fått den första officiella trailern som bekräftar allt detta!

Under två och en halv minuter får vi sekvenser från kampanjen i Call of Duty: Black Ops Cold War, där vi återintroduceras för gamla Black Ops-bekantskaper som Woods, Mason och Hudson, såväl som historiska figurer i stil med USA:s dåvarande president Ronald Reagan. Spelarens uppgift är att fånga den sovjetiska agenten Perseus, vars planer hota “skifta balansen under det kalla kriget”.

Utöver kampanjen kommer Call of Duty: Black Ops Cold War givetvis också ha en multiplayerdel (inklusive zombieläge), som kommer presenteras om två veckor, den 9 september.

Call of Duty: Black Ops Cold War släpps den 13 november. Här är den första trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts