Bridge Constructor: The Walking Dead kombinerar zombies med brobyggande

Bridge Constructor: The Walking Dead kombinerar zombies med brobyggande

En av de mest oväntade och märkliga utannonseringarna under Gamescoms öppningsdag var tveklöst Bridge Constructor: The Walking Dead. Eller som utvecklarna kallar det: “den ultimata mashup-upplevelsen”.

Spelet introducerades till världen genom en trailer som nästan enbart består av en rätt tafflig sketch som inte säger någonting om spelet. Förbered er på att skratta:

De få sekunder av gameplay vi får se säger också väldigt lite om vad Bridge Constructor: The Walking Dead kommer erbjuda. Som tur är har vi utvecklarna Headup Games att fråga:

– Följ en grupp överlevare när de slåss mot horder av odöda och fientliga människor. Bygg broar och andra konstruktioner genom ödsliga landskap och förstörda strukturer. Jobba tillsammans med fan-favoriter som Daryl, Michonne, och Eugene, och skapa säkra passager för ikoniska fordon från serien.

Det här är knappast seriens första märkliga crossover, efter Bridge Construction Portal från 2017. Om det blir ännu bättre av att addera zombies får vi se senare i år då spelet släpps.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts