Bloodlines-författaren Brian Mitsoda har sparkats från Bloodlines 2-teamet

Bloodlines-författaren Brian Mitsoda har sparkats från Bloodlines 2-teamet

Tidigare den här månaden försenades rollspelet Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 igen, denna gång från hösten 2020 till någon gång under 2021. I samma veva utlovade Hardsuit Labs även nyheter om “organisatoriska förändringar”, som nu har visat sig vara väldigt dramatiska.

Via den officiella hemsidan har Hardsuit Labs och utgivarna Paradox Interactive nämligen berättat att chefsförfattaren Brian Mitsoda, som fyllde samma roll under utvecklingen av det ursprungliga Vampire: The Masquerade – Bloodlines, har sparkats från utvecklingsteamet, tillsammans med den kreativa regissören Ka’ai Cluney. Den sistnämnda har redan ersatts av Far Cry– och Assassin’s Creed-veteranen Alexandre Mandryka.

Till Rock Paper Shotgun säger Brian Mitsoda att han “plötsligt fick sparken” den 16 juli, och att “påstå att det kom som en chock vore att tona ned det”. Dessutom säger Mitsoda att han inte var en del av konversationerna som ledde till förseningarna av Bloodlines 2, då de inte orsakades av den narrativa utvecklingen.

Hardsuit Labs säger att uppsägningarna har genomförts för att ge spelarna “det bästa möjliga Vampire: The Masquerade-spelet”, så vi kan bara anta att storyn ännu kommer få en del dramatiska förändringar, tillsammans med resten av spelet. Låter inte som ett spel som kommer kunna släppas inkommande vår, direkt!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts