Blood Bowl 3 försenas till 2021, kolla in nya filmiska trailern

Blood Bowl 3 försenas till 2021, kolla in nya filmiska trailern

Cyanide Studios fantasy-sportare Blood Bowl 3 annonserades under 2019, och förväntades släppas i år. Sedan dess har det dock varit tyst kring spelet, men nu har vi fått en ny filmisk trailer, och på produktsidan hos Steam kan vi läsa att lanseringen numera är planerad till “tidigt 2021”.

Den filmiska trailern säger inte mycket om själva spelet, men vi utlovas åtminstone “ett turordningsbaserat strategispel inspirerat av amerikansk fotboll”, där alver, människor, orcer och andra fantasifulla kreatur tampas med varandra, med hjälp av tacklingar, sparkar, slag och vapen med varierande grad av dödlighet (och laglighet).

Här är den nya filmiska trailern för Blood Bowl 3.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts