Assassin’s Creed Valhalla visar upp demonhundar och andra sidouppdrag i ny trailer

Assassin’s Creed Valhalla visar upp demonhundar och andra sidouppdrag i ny trailer

Assassin’s Creed Valhalla är bara några månader bort och det lär bli många trailers innan dess. Den senaste i raden visar upp några av spelets många sidouppdrag som plockar inspiration både från mytologi och historia.

Trailern, som visades upp under Future Game Show, introducerar tre nyheter. Dels får vi se den enorma demonhunden Black Shuck, som inspirerats av en verklig brittisk legend som sägs vara en inkarnation av djävulen själv. Dessutom får vi stöta på Daughters of Lerion som inspirerats av tre karaktärer ur Shakespeares pjäser, samt ett gäng krigare som kallas Ragnar Lothbroks drengr. Ragnar var faktiskt en historisk figur som dock själv inte kommer dyka upp i spelet, men man kommer träffa hans kamrater utspridda över världen.

Du kan spana in samtliga i trailern här nedan:

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts