Werewolf: The Apocalypse – Earthblood försenas till nästa år

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood försenas till nästa år

Redan i januari 2017 annonserade Cyanide och Focus Home Interactive (numera Nacon) sitt actionäventyr Werewolf: The Apocalypse – Eartblood, baserat på World of Darkness, samma universum som även agerar grund för Vampire: The Masquerade. Och nu har vi fått både dåliga och goda nyheter.

De goda: en ny gameplay-trailer hade premiär under gårdagens livesända presentation Nacon Connect. De dåliga: musiken är ganska dassig, och så kommer lanseringen numera dröja till nästa år, närmare bestämt den 4 februari 2021. Spelet i sig ser också, ärligt talat, väldigt gammalt ut (om någon skulle påstå att det kommer släppas till Xbox 360 så skulle jag känna mig manad att tro på det). Du kan läsa mer om Werewolf: The Apocalypse – Earthblood hos Epic Games Store, där spelet kommer pc-debutera när det väl lanseras.

Här är den nya gameplay-trailern för Werewolf: The Apocalypse – Earthblood.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts