Veckan som gått på PC Gamer (v. 29, 2020)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 29, 2020)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Death Stranding

av Rikard Olsson

“Jämfört med Metal Gear är Death Stranding relativt sansat. ”Relativt” är nyckelordet. Det här är trots allt ett spel där Norman Reedus kastar granater gjorda på hans eget kiss mot navelsträngsspöken.”

Bild från Death Stranding.

* * *

Creaks

av Erik Bergérus

“Varje aspekt av designen drar åt samma håll och resultatet är mer än summan av sina delar – kanske främst till följd av hur mästerligt delarna satts samman.”

Bild från Creaks.

* * *

PÅ GÅNG

Assassin’s Creed Valhalla

av Fredrik Eriksson

“Skrik liksom avhuggna händer fyller den friska morgonluften, och det är något särskilt att anfalla med en yxa i vardera hand, eller rentav att ösa på med två sköldar.”

Bild från Assassin's Creed Valhalla.

* * *

Curious Expedition 2

av Joakim Kilman

“Jag vågar knappt ens åka iväg på nästa expedition, för jag vill inte att det ska gå åt helvete nu när jag har min lilla grupp med åsnan, hunden och mina ekumeniska kärleksgubbar.”

Bild från Curious Expedition 2.

* * *

Twin Mirror

av Mats Nylund

“Sam drar en djup suck, tar ett piller på ett melodramatiskt sätt. Tar ett piller till. Går in på puben för att möta sitt förflutna.”

Skärmdump från Twin Mirror där en naken man går mot en dörr mitt i ett gravitationstrotsande bergslandskap.

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts