Veckan som gått på PC Gamer (v. 27, 2020)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 27, 2020)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Trackmania

av Benny Holmström

“Här och nu utgör dock spelet en lovande grund då Nadeo har implementerat en rad spännande nyheter, såsom isiga vägar och trigger-baserade bilmodifikationer.”

Bild från Trackmania.

* * *

ARTIKLAR

Halvtidsvila! De 13 bästa pc-spelen hittills 2020

av PCG-Redaktionen

“Där omvärlden har svikit har spelen levererat, och under årets (och årtiondets) första sex månader har vi delat ut betyget 85 % eller högre hela 13 gånger!”

Bild från Persona 4 Golden.

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts