Här kommer två exklusiva recept från den officiella Destiny-kokboken

Här kommer två exklusiva recept från den officiella Destiny-kokboken

Hej Destiny 2-fans! Jag vet att ni är ledsna för att Beyond Light har skjutits upp till november. Kanske kan därför den här nyheten vara en tillfällig respit: Destiny ska nämligen bli kokbok.

Frågor på det? Det är ju självklart. När jag tänker Destiny tänker jag alltid mums fillibaba, inte sant? Gud, vad jag älskar multimedial synergi, speciellt när det leder till den här typen av märkliga tilltag.

Destiny: The Official Cookbook är skriven av Victoria Rosenthal som är mest känd för sin blogg Pixelated Provisions där hon just återskapar recept från olika spel. Hon har tidigare lånat sina talanger till Fallout: The Vault Dweller’s Official Cookbook som har betyget 4.8/5 på Amazon, så även om det rör sig om en rätt pajig (hah) gimmick verkar det ändå finnas någon substans i botten.

Vi har dessutom fått chansen att dela med oss av två recept från boken, exklusivt för PC Gamer! Om du alltså har svårt att välja vad du vill äta ikväll och känner dig på ett Destiny:igt humör kanske du borde ge dessa en chans:

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts