The Sims 4: Nifty Knitting släpps den 28 juli, kolla in trailern

The Sims 4: Nifty Knitting släpps den 28 juli, kolla in trailern

Alldeles nyligen släpptes The Sims 4 till Steam, vilket gjorde Maxis livssimulator tillgängligt för en helt ny målgrupp. Så då passar det ju alldeles utmärkt att man även planerar rulla ut ett nytt stuff pack (dlc som inte klassas som renodlad expansion) kallat för Nifty Knitting, eller Skickligt stickat på svenska.

Nifty Knitting kommer släppas den 28 juli, och trots att trailern bara listar Origin-logotypen verkar paketet även släppas samma dag via Steam, då lanseringsdatumet den 28 juli även i listas i det här blogginlägget på just Steam. Som titeln antyder fokuserar Nifty Knitting på en helt ny stickningsfärdighet, som låter dig sticka och sälja kläder (även för bäbisar!) såsom tröjor, halsdukar samt även dekorativa föremål. Paketet återintroducerar också, passande nog, gungstolar (som senast sågs till i The Sims 3) för den rätta stickningsupplevelsen.

Här är trailern för The Sims 4: Nifty Knitting.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts