Remothered: Broken Porcelain försenas till den 20 oktober

Remothered: Broken Porcelain försenas till den 20 oktober

För mindre än en månad sedan fick vi en ny trailer för Stormind Games skräckspel Remothered: Broken Porcelain, tillsammans med lanseringsdatumet den 25 augusti. Nu har dessa planer dock redan gått i kras då utgivaren Modus Games har tagit till den officiella hemsidan för att meddela att spelet försenas.

Det nya premiärdatumet har således spikats till den 20 oktober (blott tio dagar innan skräckkonkurrenten The Dark Pictures: Little Hope släpps, som även det försenades tidigare den här veckan).

Vi får ingen detaljerad förklaring av det skedda, utöver att man vill “leverera upplevelsen [spelarna] förtjänar”, och skaffa sig större svängrum för eventuella problem på grund av den rådande globala situationen (men den har ju inte förändrats nämnvärt den senaste månaden, så låter mest som ett svepskäl).

Här är förra månadens trailer för Remothered: Broken Porcelain, utifall du har missat den.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar