Ninja har livestreamat på Youtube för första gången

Ninja har livestreamat på Youtube för första gången

För nästan ett år sedan dumpade Tyler “Ninja” Blevins Twitch till förmån för Microsofts livestreamingtjäst Mixer. Ett företag som säkert blev lyckat för Ninja ur ett ekonomistiskt perspektiv, men inte särskilt långvarigt eftersom Microsoft för några veckor sedan meddelade att Mixer stängs ner den 23 juli.

Vid tillfället sade Ninja att han hade “några beslut att fatta och kommer ha er alla i åtanke när jag fattar dem”, och nu har vi fått ett första smakprov; i natt svensk tid livestreamade Ninja nämligen Fortnite Youtube för allra första gången, och hittills har den drygt 90 minuter långa sändningen setts av nästan 3 miljoner ögonpar, vilket för tillfället har tagit klippet till en en global trettiofjärdeplats inom Youtubes spelkategori.

Hittills har vi inga indikationer på att Ninja ingått någon form av avtal med Youtube, så sannolikt kollar han bara temperaturen innan han fattar något definitivt beslut om sin framtid. Här är Ninjas arkiverade Fortnite-stream.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts