Monster Hunter-filmen försenas till våren 2021

Monster Hunter-filmen försenas till våren 2021

Bild: Constantin Film

För drygt 13 månader sedan kollade vi in den läckta teasern för den kommande Monster Hunter-filmen, och överraskades av att den faktiskt såg helt okej ut. Och nu har vi nåtts av budet att filmteamet, med skådespelerskan Milla Jovovich och regissören Paul W.S. Anderson i spetsen, får extra tid på sig.

Uppgifterna har nått oss via Deadline, som säger att det nya premiärdatumet för Monster Hunter-filmen har spikats till den 23 april 2021. Några konkreta anledningar för förseningen ges inte, men A Quiet Place 2 har biopremiär den 4 september (Monster Hunters ursprungliga premiärdatum) så det vore bara dumt att försöka konkurrera – speciellt eftersom intresset att besöka biografer sannolikt förblir lågt under resten av året.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts