Mass Effect-trilogin kommer få “expanderad” artbook

Mass Effect-trilogin kommer få “expanderad” artbook

I maj slog journalisten Jeff Grubb på den stora trumman genom att på ett synnerligen självsäkert sätt hävda att den efterlängtade remastern av Mass Effect-trilogin slutligen kommer bli verklighet. Varken Electronic Arts eller Bioware har uttalat sig kring ärendet, men nu hopar sig bevisen ytterligare.

The Art of Mass Effect Trilogy: Expanded Edition har nämligen dykt upp hos Amazon (och andra butiker), en “expanderad” utgåva av den tidigare artbooken som släpptes 2012, i samband med  lanseringen av Mass Effect 3. Den här gången utlovas “exklusivt nytt material” från dlc-expansionerna till alla tre spelen, inklusive det prisbelönta Lair of the Shadow Broker från Mass Effect 2, och fanfavoriten Citadel från Mass Effect 3.

Visst, det här antyder inte att något definitivt händer kring Mass Effect Trilogy, men det listade lanseringsdatumet den 23 mars 2021 ligger väl i linje med Jeff Grubbs uppgifter om att Mass Effect Trilogy är ett av de 14 nya spel som Electronic Arts planerar släppa innan den 31 mars 2021. Det kan väl inte vara ett rent sammanträffande?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts