Kolla in annonseringstrailern för Coffee Noir: Business Detective Game

Kolla in annonseringstrailern för Coffee Noir: Business Detective Game

Det finns originella spel och så finns det Coffee Noir: Business Detactive Game; på spelets Steam-sida beskrivs det kort och gott som “en unik kombination av affärsmanagement-spel och detektivroman, med elegant serietidningsgrafik i noir-stil”. Dessutom handlar det om kaffe. Väldigt mycket kaffe.

I rollen som den hårdkokta detektiven Arthur Oliver måste du nämligen jobba under täckmantel som kaffeförsäljare i Neo-London, i syfte att ta reda på vad som hänt med kaffeförsäljaren Richard Kersey, som försvunnit utan ett spår. Således måste du både se till att din kaffefirma går runt – hantera produktion, investera i marknadsföring, delta i “djupa förhandlingar” med affärspartners – och nysta i sanningen när du har tid till övers: en balansgång som med allra största säkerhet blir en knepig nöt att knäcka!

Coffee Noir: Business Detective Game släpps någon gång under det fjärde kvartalet. Här är trailern och en video med exempel på de lagom brittiska röstskådespelarinsatserna och karaktärerna.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar