Killing Floor 2, Lifeless Planet och The Escapists 2 är Epic-gratis

Killing Floor 2, Lifeless Planet och The Escapists 2 är Epic-gratis

Ännu en vecka, ytterligare gratisspel via Epic Games Store. Den här gången är de faktiskt hela tre stycken, då vi bjuds på Tripwire Interactives co-op-skjutare Killing Floor 2, Stage 2 Studios sci-fi-äventyr Lifeless Planet samt The Escapists 2, en fängelsesimulator av Mouldy Toof Studios och Team 17.

Spel så att det räcker och blir över för resten av sommaren med andra ord, men Epic Games Store kommer (givetvis) skänka bort ännu ett nytt spel nästa vecka, då Runic Games klassiska actionrollspel Torchlight 2 ersätter ovan nämnda trio, från och med torsdagen den 23 juli, kl. 17:00 svensk tid. Det ihållande gratisregnet kostar säkert Epic Games mer än en vacker slant, men uppenbarligen tycker man att det är värt det för tillväxtens skull, som har gått riktigt bra då onlinebutiken nästan matchade Steams siffror under Epic Mega-rean.

Här är trailrar för Killing Floor 2, Lifeless Planet och The Escapists 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts