Jodå, Bioware jobbar fortfarande på Dragon Age 4

Jodå, Bioware jobbar fortfarande på Dragon Age 4

I december 2018 presenterades Dragon Age 4. Typ. Teasern avslöjade inte särskilt mycket alls (bortsett från att storyn kretsar kring den alviska guden Fen’Harel), och sedan dess har informationen fortsatt vara knapphändig, med ett par konceptbilder från juni som den enda höjdpunkten.

Trots dessa relativt färska livstecken har producenten Mark Darrah ändå känt sig nödgad att ta till Twitter för att lugna oroliga fans; han säger att “vi jobbar på nästa Dragon Age“, “jo, vi jobbar hemifrån” (vilket gör jobbet svårare) och att man “gör framsteg”. En handfull timmar senare följde han upp tweeten med att säga att han “inte förstår uppståndelsen kring det här”, men uppenbarligen är Dragon Age fortfarande en väldigt stor grej. Att du ens läste den här nyheten (och att jag valde att skriva den) talar sitt tydliga språk!

Här är Mark Darrahs tweet om Dragon Age 4.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts