Hyper Scape får officiell lansering och en första säsong den 11 augusti

Hyper Scape får officiell lansering och en första säsong den 11 augusti

Battle royale-skjutaren Hyper Scape gick från rykte till bekräftelse till öppen beta på några få veckor, så det är bara logiskt att spelet även kommer få officiell release inom kort; Ubisoft har nämligen bekräftat att Hyper Scape kommer lanseras den 11 augusti, tillsammans med dess första säsong!

Du kan se den nya trailern för säsong 1 av Hyper Scape här nedan, där vi utlovas “nytt vapen”, “nytt hack” (specialförmåga), “nya tidsbegränsade spellägen” och “battle pass med 100 nivåer” (snark).

Vi får även reda på att det nuvarande, öppna betatestet avslutas inkommande söndag, den 2 augusti, så spelet kommer med andra ord bli otillgängligt i lite över en vecka inför den “riktiga” debuten nästnästa veckas tisdag.

Här är trailern för säsong 1 av Hyper Scape.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts