Ghost Recon Breakpoint får AI-kamrater den här veckan

Ghost Recon Breakpoint får AI-kamrater den här veckan

Ubisofts sandlådeskjutare Ghost Recon Breakpoint släpptes i höstas, till tonerna av bitter klagosång. Jerry Fogselius recenserade spelet för denna publikations räkning, och delade ut betyget 53 procent, tillsammans med omdömet “Var är servicen på det här stället? Auroa reser jag nog inte till igen”.

En av Ghost Recon Breakpoints mest bisarra egenheter är att spelet, co-op-fokuset till trots, inte tillhandahöll AI-kamrater för ensamma spelare. Fram tills nu, det vill säga; på onsdag, den 15 juli, anländer äntligen datorstyrda kollegor till spelet, och man kommer kunna skräddarsy dem hur man vill. De kommer alltid följa ditt beteende, så om du försöker undvika oupptäckt så kan du räkna med att de använder ljuddämpade vapen. Man kan även ge dem simpla order, inklusive “synkroniserade skott” och markeringar av mål via din drönare.

Ghost Recon Breakpoint kommer också få en gratishelg inkommande veckoslut (från torsdagen den 16 juli till söndagen den 19 juli), och så anländer också ett nytt live event kallat för Restistance i samma veva.

Här är två trailrar för AI-kamraterna och det nya eventet i Ghost Recon Breakpoint.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts