Fall Guys får ett andra betatest efter framgångarna med det första

Fall Guys får ett andra betatest efter framgångarna med det första

Den gångna helgen fick Mediatonics och Devolver Digitals massiva partyspel Fall Guys: Ultimate Knokout dess första publika betatest, inför lanseringen den 4 augusti. Testet visade sig bli oerhört framgångsrikt då spelet var det allra mest populära på Twitch under helgen, och nu kommer mera!

Via Twitter har Mediatonic nämligen annonserat att ett andra betatest kommer inledas nu på fredag (det exakta klockslaget är tills vidare oklart), och stremare/youtubare ombeds registrera sig här, medan alla andra styr kosan hit. Du kan läsa mer om Fall Guys: Ultimate KnockoutSteam, där vi utlovas upp till 60 spelare som samtidigt försöker ta sig igenom en hinderbana, där en ensam vinnare till slut koras i battle royale-stil.

Här är Mediatonics tweet om det nya betatestet för Fall Guys: Ultimate Knockout.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar