Disgaea 4 Complete+ kommer till pc i höst

Disgaea 4 Complete+ kommer till pc i höst

För en evighet sedan, i februari 2017, recenserade undertecknad den senkomna pc-versionen av Nippon Ichis kultklassiska och feberdrömska taktikrollspel Disgaea 2. Sedan dess har också det betydligt mer moderna Disgaea 5 Complete nått vår plattform via Steam, och nu kommer även föregångaren!

Man tycker kanske att Nippon Ichi och NIS America kunde ha lanserat spelen i kronlogisk ordning istället för att hoppa fram och tillbaka, men vi klagar inte, då spelen trots allt är relativt fristående (har jag fått för mig). Nedan kan du således se annonseringstrailern för Disgaea 4 Complete+ som kommer släppas via Steam någon gång i höst, och även göras tillgängligt via Microsoft Store och prenumerationstjänsten Xbox Game Pass for PC.

Här är annonseringstrailern för Disgaea 4 Complete+ till pc.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts