Destiny 2: Beyond Light försenas till den 10 november

Destiny 2: Beyond Light försenas till den 10 november

I juni presenterades den nya Destiny 2-expansionen Beyond Light med pompa, ståt och en uppsjö av nya trailrar. I samma veva spikades premiärdatumet till den 22 september via Steam, men nu har utvecklarna Bungie, som så många andra, tvingats krypa till korset och meddela en försening.

Via den officiella hemsidan har vi således fått reda på att Destiny 2: Beyond Light kommer släppas tisdagen den 10 november, ungefär en och en halv månad efter tidigare utsatt datum. Bungie säger att de senaste månaderna har vart “en utmaning”, och att läget kommer fortsätta vara svårt under den rådande pandemin. Man siktar ändå på samma kvalitetsnivå som tidigare, distansarbete till trots, vilket gör att jobbet går långsammare än beräknat.

Som en konsekvens av denna försening kommer Season of Arrivals nu också vara ända till den 10 november.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts