Den sista Frostpunk-expansionen släpps nästa månad

Den sista Frostpunk-expansionen släpps nästa månad

Våren 2018 släpptes Frostpunk, ett iskallt stadsbyggarspel av 11 Bit Studios, som Rikard Olsson förärade med betyget 86 procent i vår recension. Expansionerna The Rifts och The Last Autumn (recension) följde, och nu har det sista stora tillägget fått ett lanseringsdatum. Kolla in trailern här nedan!

Frostpunk: On the Edge släpps således via både Steam och GOG torsdagen den 20 augusti, och bland det utlovade innehållet hittar vi “ett helt nytt story-scenario, som utspelas efter den stora stormen”, samt “en uppsättning utmaningar att överkomma på en ny, ödslig karta” och “unika mekaniker att använda”.

Vi kan också, förhoppningsvis, vänta oss ett tillfredsställande slut som knyter ihop allt vi upplevt hittills.

Här är den nya trailern för Frostpunk: On the Edge.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts