Dead Cells har sålt 3 miljoner ex och firar med en maffig uppdatering

Dead Cells har sålt 3 miljoner ex och firar med en maffig uppdatering

Dead Cells har gått från klarhet till klarhet sedan det släpptes 2018. Nu har det korsat ännu en milstolpe genom att sälja tre miljoner ex. Självklart ska det firas.

I en uppdatering på spelets Steam-sida har utvecklarna Motion Twin utannonserat Update of Plenty. Det är spelets 19e uppdatering och introducerar flera små men viktiga nyheter till indiepärlan.

Antalet förändringar är stort och de mest påfallande är att utmaningskurvan har jämnats ut. Spelets ekonomi har också ändrats för att göra prissättningen i spelets affärer enklare att förstå och göra helande föremål billigare senare i spelet.

Armborsten har också förändrats radikalt och har nu två attacker, kräver bägge händerna för att använda, och är bara Survival. I ärlighetens namn vet jag inte vad det betyder då jag inte själv spelat Dead Cells men det låter stort!

Kolla in uppdateringen för en full genomgång av vad Update of Plenty har att erbjuda. Man kanske borde ge det där Dead Cells en chans.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts