Äntligen! Efter tre år har Fortnite lämnat early access

Äntligen! Efter tre år har Fortnite lämnat early access

Alldeles nyligen spelade vi en ett Spelrum-avsnitt på ämnet halvfärdiga och nygamla spel, däribland titlar som förefaller tillbringa hela sin levnadstid under early access-stämpeln. Ett av de senaste årens mest extrema exempel har varit Fortnite, men nu är de slut med det, meddelar Epic Games.

Fortnite: Save the World (det ursprungliga co-op-baserade Fortnite) lämnade nämligen early access under gårdagen (early access-etiketten har även försvunnit från battle royale- och creative-lägena), men det förblir ändå en “premium-upplevelse”, de tidigare free-to-play-planerna till trots . Utvecklingen av nytt innehåll trappas ner, och under de kommande månaderna kommer Save the World inte heller stöda alla kosmetiska inköp från battle royale-delen, även om det existerande biblioteket kommer fortsätta fungera i alla spellägen.

Som plåster på såren håller Epic Games på att färdigställa “ventures”, en ny feature för Save the World som äger rum i en “säsongsbaserad zon med nya och unika modifierare att ta sig an”. Fram tills dess kommer vi även kunna roa oss med pirater, en ny tropisk biom och en ny berättelsedriven uppdragsslinga. Save the World kommer även börja återanvända äldre event och narrativ för att sysselsätta spelare under framtida säsonger.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts