Undersköna Cris Tales visar upp 9 minuter gameplay

Undersköna Cris Tales visar upp 9 minuter gameplay

Förra veckan publicerade vi en förhandstittCris Tales, det kommande handmålade och j-doftande rollspelet av Dreams Uncorporated och Syck. Men det är inte bara grafiken som står ut i den nya, nio minuter långa gameplay-videon här nedan, då Cris Tales även kan skryta med en unik gimmick.

Cris Tales låter dig nämligen blicka in i dåtiden, nuet och framtiden – samtidigt! – något som synliggörs av den tredelade skärmen, som låter dig se vilka förhållanden personer kom ifrån, och hur framtiden kommer se ut för dem om du inte försöker ändra på det. Cris Tales har även en spelbar demoversion på Steam som du kan ladda ner och prova i detta nu, om du inte orkar vänta ända till den fortfarande avlägsna lanseringen den 17 november.

Här är de nya spelsekvenserna från Cris Tales.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts