Sniper Ghost Warrior Contracts 2 släpps någon gång i höst

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 släpps någon gång i höst

2017 släpptes Sniper: Ghost Warrior 3 (recension), ett spel som var så dåligt att utvecklarna CI Games bad om ursäkt i efterhand. I november i fjol möttes  serien av betydligt muntrare tongångar i och med Sniper Ghost Warrior Contracts, som för tillfället har ett “mestadels positivt” omdöme på Steam.

Cornonapandemin till trots går saker och ting uppenbarligen undan hos polska CI Games, för nu har man tagit till Twitter för att bekräfta att Sniper Ghost Warrior Contracts 2 släpps redan “i höst”, blott ett drygt år efter föregångaren. Några ytterligare detaljer får vi inte (bortsett från en hemsida som inte heller avslöjar något mer än titeln och lanseringsfönstret), så vi får bara sitta och vackert invänta ytterligare detaljer och en första trailer.

Här är CI Games tweet om Sniper Ghost Warrior Contracts 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts