Sea of Thieves har släppts till Steam, kolla in lanseringstrailern

Sea of Thieves har släppts till Steam, kolla in lanseringstrailern

Rares sjörövarspel Sea of Thieves har kommit en lång väg sedan lanseringen i slutet av 2016 (recension). Otaliga uppdateringar har släppts, nu senast förra veckan då de stora storyuppdragen äntligen fick checkpoints, och nu har man öppnat portarna för en ny publik, då spelet äntligen har släppts till Steam.

I en tidigare nyhet gick vi igenom de flesta frågor du kan tänkas ha (ja, spelet kräver fortfarande Windows 10 och ett Xbox Live-konto, men ingen Xbox Live-prenumeration) och baserat på mottagandet verkar lanseringen ha fortlöpt väl; i skrivande stund sitter nämligen Sea of Thieves på ett “väldigt positivt” användaromdöme på Steam, och på Steam-forumet är diskussioner om tekniska problem inte alltför vanligt förekommande, vilket bådar gott.

Här är lanseringstrailern för Steam-versionen av Sea of Thieves.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts