Samurai Shodown-samling skänks bort, och den nyutvecklade rebooten är ute nu

Samurai Shodown-samling skänks bort, och den nyutvecklade rebooten är ute nu

Man vet att Epic Games har oändligt med pengar då man inte bara har råd att skänka bort ett äldre gratisspel i veckan (Ark: Survival Evolved gick live igår kväll), utan även kan ge bort splitternya releaser med jämna mellanrum. Och just nu handlar det om Samurai Shodown Neogeo Collection!

Som vi tidigare konstaterat så innehåller samlingen sex fightingspel från den ikoniska SNK-serien, däribland det tidigare aldrig släppta Samurai Shodown Perfect, vilket givetvis är extra spännande. Samtliga spel bjuder på både onlinesstöd och bakom kulisserna-material, så det verkar onekligen som att uppgiften har tagits på allvar.

Samtidigt har SNK även passat på att släppa ett helt nya Samurai Shodown (med modern polygongrafik), som kan inhandlas för 50 euro via, du gissade det, Epic Games Store. Samurai Shodown Neogeo Collection är gratis att lägga till på ditt Epic Games Store-konto fram till nästa veckas torsdag, kl. 17:00 svensk tid, den 18 juni.

Här är två trailrar för Samurai Shodown Neogeo Collection och Samurai Shodown.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts