Rykte: Ubisoft släpper battle royale-spelet Hyper Scape i juli

Rykte: Ubisoft släpper battle royale-spelet Hyper Scape i juli

I maj annonserade Ubisoft att man planerar hålla en “fullt digital presentation” kallad för Ubisoft Forward söndagen den 12 juli. Nu verkar det dock som att den allra största överraskningen kan ha röjts i förtid, då uppgifter om en ny battle royale-skjutare kallad för Hyper Scape har börjat spridas på internet.

Uppgifterna kommer från esport-konsulten Rod Bresalau (som även rapporterat om de pågående oroligheterna kring den avstängda Twitch-streamern Dr Disrespect) som talat med källor som säger att “Hyper Space är ett free-to-play battle royale-fps som utspelas i en futuristisk virtuell värld”. Ett stängt betatest kommer inledas nästa vecka, och en fullskalig lansering är planerad för, just det, söndagen den 12 juli.

Hyper Space ska utvecklas av Ubisoft Montreal med streaming i åtanke, i form av ett partnerskap med Twitch som kommer resultera i “integration av aldrig tidigare skådat slag för ett stort spel”, där chatten kommer kunna påverka spelet direkt via “spelförändrande händelser”. Liksom fallet var med Valorant och Apex Legends ska Ubisoft ha bjudit in hundratals streamare, proffsspelare och youtubare (troligtvis spelmedia också) för en första titt på spelet, och vi kan förvänta oss de första spelsekvenserna senare den här veckan.

Här är Rod Bresalus tweet om Hyper Scape.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts