Rainbow Six Siege får gratishelg, nya operatörer har läckt

Rainbow Six Siege får gratishelg, nya operatörer har läckt

Det är varken den första eller sista gången som Rainbow Six Siege har fått/kommer få en gratishelg, och nu drar det ihop sig igen; mellan torsdag (den 11 juni kl. 16:00 svensk tid) och måndag (15 juni, kl 23:00 svensk tid) kommer spelet vara gratis att prova, och du kan ladda ner det nu!

I övriga Rainbow Six Siege-nyheter har också de kommande operatörerna läckt. Våra internationella kollegor har sammanfattat situationen, och i korthet rör det sig om en offensiv Splinter Cell-operatör med kodnamnet Scout (säsong 3), medan den andra är en thailändsk försvarare vid namn Aruni (säsong 4).

Videobevis finnes i form av Youtube-användaren Gamer Felonies festligt lågupplösta klipp (som även visar upp den bearbetade Chalet-kartan) här nedan, och även den erkända läckaren Kormora erbjuder information, och säger att Splinter Cell-operatören (som kanske eller kanske inte är Splinter Cell-hjälten Sam Fisher) kommer kunna använda någon sorts “borrkamera” som kan se genom väggar. Reddit-användaren PapaCapinya tillägger att Aruni har en robotarm som låter henne “turboslå”, vilket ju låter roligt men smärtsamt (för motståndarlaget).

Här är Gamer Felonies Rainbow Six Siege-video.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts